Referenties

Hieronder vindt u enkele referenties van projecten waaraan Dare to Design* een bijdrage heeft geleverd en voorbeelden van marketing van bedrijven waarin Dare to Design* een rol heeft gespeeld.

Steun Orange Babies @ MAMAdiner

Het MAMAdiner is een bijzonder diner waarmee nieuwe mama’s extra worden verwend in de kraamtijd. De receptuur is samengesteld door bekende topkoks. Per MAMAdiner wordt 25% van de omzet gedoneerd aan Orange Babies voor steun aan zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika. 

Mamadiner

Steun kansarme kinderen @ Q-Dansmarathon

Met de Q-dansmarathon gaan Breath Care for Kids en Q-music geld inzamelen voor straatkinderen in Oekraïne en binnenkort ook elders in de wereld. Breath Care for Kids investeert de inkomsten direct in kindertehuizen voor deze kansarme kinderen. Meer over Breath Care for Kids: www.stichtingbreath.nl

q-dansmarathon

Steun Afrika @ Witte aap for Africa

Op zaterdag 20 augustus 2011 organiseerde Café De Witte Aap een gratis toegankelijk benefietfestival om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de hongerende Hoorn van Afrika. Tijdens Witte Aap For Africa waren diverse talentvolle, aanstormende bands en dj's te zien.

witte aap for africa

VERANTWOORD @ VAN ZWANENBURG

Van Zwanenburg is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van o.a. milieu en zet zich actief in om de invloed van haar activiteiten op het milieu tot een minimum te beperken. 
In het kader van deze gedachte presenteren zij Grocier Green. Een lijn van kwalitatief, milieuvriendelijk en duurzaam porselein dat voorzien is van meerdere milieu certificaten.

Van Zwanenburg - Grocier Green

MILIEUBEWUST @ VLIETKINDEREN

Vlietkinderen biedt vrijwel alle vormen van kinderopvang aan waaronder Voorschoolse, Tussenschoolse en Naschoolse Opvang, Vakantie Opvang en Peuterspeelzalen.
Daarnaast is Vlietkinderen niet bang om zich op de ongebaande paden te begeven. Het sobere en minder omvangrijke Vlietkinderen Jaarbericht 2009, dat gedrukt is op gerecycled papier, is een goed voorbeeld van hun voornemen om milieubewuster te werk te gaan.

Vlietkinderen

EEN DUURZAAM KARAKTER @ OLDENBOOM

Oldenboom is zich bewust van de huidige klimaatsveranderingen. Daarom maken zij al vele jaren zoveel mogelijk gebruik van FSC gecertificeerd hout, om zo in de nabije toekomst te zorgen voor een betere en gezondere leefomgeving.
Oldenboom heeft gekozen één naam te voeren voor alle vestigingen. Deze naam en de daarbij behorende nieuwe huisstijl draagt de nieuwe visie van Oldenboom op de juiste manier uit. Deze visie is tevens vastgelegd in de nieuwe payoff van Oldenboom, een duurzaam karakter. Ook het communiceren van één merknaam levert een reductie op van energie en grondstoffen.

Vlietkinderen

PIMP MY BIKE @ AUTOVRIJE ZONDAG

Op zondag 13 september 2009 heeft het Dare to Design team samen met de 'Dare to Design Rebel Army' een bijzonder succesvolle sponsoractie uitgevoerd voor de gemeente Utrecht. Tijdens de Autovrije Zondag in Utrecht kon iedereen zijn fiets aanbieden bij de pimpplaats op het Janskerkhof voor een leuke opfrisbeurt. Daarbij zijn meer dan 100 fietsen gepimpt in vele creatieve thema's.
Gedurende de dag werden loten verkocht en vrijwillige donaties opgehaald ten gunste van het revalidatiecentrum De Hoogstraat. Deze organisatie zet zich in voor de revalidatie van slachtoffers na bijvoorbeeld een verkeersongeluk.
Aan het einde van de dag werd een splinternieuwe fiets (gesponsord door Urban Bike concepts) verloot. Ook deze fiets was op schitterende wijze met een natuurlijk thema gepimpt. Deze actie heeft tijdens de Autovrije Zondag veel mensen op de fiets gebracht en ook na deze dag nog veel mensen aangezet om met hun 'nieuwe' fiets naar werk of school te gaan en hun auto te laten staan.

Pimp My Bike

4 P'S @ QICS SOFTWARE

Qics is een onderneming die duurzaamheid in al haar activiteiten laat meewegen. Zij zijn een eerlijke en betrouwbare werkgever, leverancier en klant, met de focus op de lange termijn. Dare to Design heeft Qics geholpen met het ontwerp van een beeldmerk in de stijl van het logo. Hierin zijn 4 p's verwerkt tot een plantje. Het logo versterkt de marketing rondom het MVO-beleid van Qics.Geef iemand een ezel cadeau

Oxfam heeft goede doelen omgezet in tastbare producten. Koop bijv. een geit voor een papoea gezin, of een geef een training aan boeren in Peru. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze bieden het aan. Als donatie aan de wereld.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:
Duurzaam Marketing
©2024 copyright & design by Dare to Design*